Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Mokken met je logo staan altijd in beeld

Mokken met je logo staan altijd in beeld

Sharing is caring

Mokken met je logo zijn een ideaal relatiegeschenk en ook voor je medewerkers is het fijn om er een te hebben. Denk je maar eens in hoe het er aan het begin van de dag aan toe gaat op de werkvloer. Iedereen komt weer vanuit huis naar de zaak en tijdens het bespreken van de laatste voetbaluitslagen, weekendbelevenissen en vakantieplannen giet iedereen de nodige liters koffie en thee naar binnen. Mokken met je logo zijn dan onmisbaar. Iedereen heeft een mok in z’n hand, regel mokken met een goede tekst, een logo of leuke cartoon en iedereen kan er gelijk weer tegen.

Mokken met je logo

Voor eigen medewerkers zijn mokken met je logo misschien niet gelijk heel belangrijk. Maar als je jouw bedrijfslogo op een mok laat zetten, weten mensen wel gelijk weer even van je bestaan. En dat gaat verder dan de koffiedrinker of theeleut die de mok in z’n handen heeft. Iedereen die in de buurt is ziet het logo en als de mok leeg is en op een bureau staat te wachten op de volgende break, zijn mokken met je logo zomaar gratis reclame voor jouw bedrijf. Na een training is het ook leuk om mokken mee te geven. En denk je ook even aan de beurzen waar je aanwezig bent? Laat mokken bedrukken en jouw boodschap is niet meer te missen.

De investering in mokken met je logo

Is dat nou duur, mokken met je logo bestellen? Nee hoor, bovendien is de investering in euro’s van het mokken bedrukken er zo weer uit als je eens nagaat wat een goodwill je ermee kweekt. Maar zorg wel dat je het goede product bestelt. Kijk bijvoorbeeld goed naar het aantal vaatwasbeurten dat de bedrukking meegaat. En de inhoud, vergeet die niet. Niets zo vervelend als te weinig koffie op maandagochtend, nietwaar? Kies je voor een mooie kleur, hou dan de bedrukking ook in de gaten. Het moet allemaal wel matchen met elkaar, anders eindigen de mokken achterin het kastje. En dat is niet de bedoeling. Mokken met je logo mogen gezien worden!

 

Vond je deze blog leuk? Lees gerust meer informatieve artikelen/blogs dat gerelateerd is aan gemeente Almere.