Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Jong geleerd, oud gedaan

Jong geleerd, oud gedaan

Sharing is caring

Er zijn een aantal dingen die je op jonge leeftijd krijgt aangeleerd. Sommige daarvan leer je ook je leven lang niet meer af. Net als zwemmen en fietsen geldt dat ook voor schrijven. Je leert het in je kinderjaren en deze vaardigheid blijft een mensenleven lang bij je. Gewoon omdat het een cruciale vaardigheid is. Je oefent het ongemerkt zo vaak dat het nooit in vergetelheid raakt. Met een Cross pen balpoint blijf je bij. Of je nu een hanenpoten handschrift of een mooi en regelmatig handschrift hebt. Een fijne pen is onmisbaar om je persoonlijke handschrift te blijven ontwikkelen. Ook in dit tijdperk van appjes en toetsenbord teksten.

Laat het niet verdwijnen

Een pen van goede kwaliteit, daar ben je zuinig op. In gebruik en in het opbergen. Je ziet hem liever niet, bewust of per ongeluk, in andermans zak of etui verdwijnen. Dat voorkom je grotendeels met een parker pen met naam. De naam van de eigenaar staat er met sierlijke letters op gegraveerd. Geen twijfel over van wie de pen nu is. Zo’n pen was je misschien extra dierbaar omdat je hem kreeg als cadeau pen met naam van een geliefde. Zonde om hem door nonchalance kwijt te raken.

Boekhandel of online

Nergens is het zo fijn om producten te bekijken en te vergelijken dan op internet. Zoek voor een kwaliteit pen een betrouwbare website op en stel je filters in. Voor welk doel zoek je een pen, welk type heeft je voorkeur en wat mag het kosten? Het keurt, kiest en koopt eenvoudig op internet. Binnen enkele dagen heb je je vulpen of balpen in huis. Al dan niet met een gravure en verpakt in een feestelijke chique verpakking. In de betere boekhandel kun je terecht wanneer je het schrijfgerei in de hand wilt houden. Ga daar een Montblanc pen bekijken ervaar en voel wat die voor je kan doen.