Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Online sportplatform Sporthy en Almere Foxes werken samen

Online sportplatform Sporthy en Almere Foxes werken samen

Sharing is caring

Vanaf 1 september werken Sporthy en de Almere Foxes samen op het online sportplatform. Het American Football damesteam Almere Foxes zullen hun trainingen en wedstrijden delen op het online platform, waarmee zij landelijke belangstelling verwerven. Ondernemer Kanessa Muluneh en de Almere Foxes roepen andere teams op om ook hun workouts te delen op Sporthy.

Afgelopen juni 2021 lanceerde Sporthy hun online social mediaplatform voor instructeurs en teams in de sport. Het is het eerste sport gerelateerde social mediaplatform waar de hele wereld zijn workouts en wedstrijden kan delen. Het doel van het platform is het creëren van meer bereik en inkomsten voor sportteams en -instructeurs. Door de samenwerking met de Almere Foxes wordt het aanbod van Sporthy uitgebreider en gevarieerder.

Kanessa Muluneh is enthousiast over de samenwerking met Sporthy: “We kunnen nu gezamenlijk zorgen voor meer aandacht voor de activiteiten van de Almere Foxes en het draagt bij aan een veelzijdiger aanbod van ons platform. We willen graag meer van dit soort samenwerkingen met sportinstructeurs en -teams op landelijk, regionaal en lokaal niveau.”

Interesse in Sporthy? Kijk op: Sporthy - World's First Online Sports Center