Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Beveilig je computer en smartphone

Beveilig je computer en smartphone

Sharing is caring

Het geworstel met veilige wachtwoorden, die steeds vernieuwd moeten worden, herkent iedereen wel. En het worden er steeds meer. Ze worden steeds belangrijker. De hele beveiliging van je computer en smartphone vraagt regelmatig een veiligheidscheck. Veilig en verantwoord werken met de digitale hulpmiddelen is van cruciaal belang om alles te laten werken. Maar je weet vaak niet waar te beginnen. Een seo specialist inhuren helpt je in ieder geval om geen ongelukken te maken op je website en in je verkoopstrategie. De achtergrond in je software systeem is een gebied wat specialistische kennis vraagt. Te precair om het zelf op amateurniveau te doen.

Veilig je wachtwoorden opslaan

Hoewel ze in de handel zijn, digitale kluisjes, om je wachtwoorden veilig en overzichtelijk in op te slaan, gebruiken de meesten een klapper met een ratjetoe aan wachtwoorden en inlogcodes. Van allerlei accounts waar je van tijd tot tijd weer een keer moet inloggen met de juiste gegevens. Het opzoeken van deze unieke gegevens duurt vaak langer dan de handeling op de site zelf. Houd het overzichtelijk en sla je wachtwoorden goed op. Bewaar ze compleet en overzichtelijk bij elkaar. Hoe dan? Om veilig weer aan de gang te kunnen met adverteren op je website kun je een google ads specialist inhuren. Zij zorgen dat het goed en veilig wordt geregeld. Jij wilt met je bedrijf verder en een seo analyse uitbesteden helpt daarbij om je verkopen op peil te houden of te verhogen.

Digitaal of een klapper in je kast?

Alle gebruikersnamen, wachtwoorden en inlogcodes in een mooi excel bestand zetten geeft rust. En is overzichtelijk. Voor jou en kwaadwillende nerds. Op een plek als computerbestand wegzetten is wat riskant. Hackers weten het zo te vinden. Werk veilig en ga in elk geval social media marketing uitbesteden als je er zelf onvoldoende in thuis bent.