Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Bouw en Vastgoed / Werkbroeken: stretch

Werkbroeken: stretch

Sharing is caring

Broekenkomen in alle soorten en maten, en dat is voor de werkbroek niet anders. Je hebt ze ruim, strak, stretch, katoen, leer, denim, wol, linnen, met rits, knopen, weinig zakken, heel veel zakken en speciale zakken. Het is de bedoeling dat beiden gemakkelijk dragen, dat ze beschermen tegen weer, wind en obstakels en als het even kan je lichaamsbouw positief accentueren. Voor een werkbroek komt er echter één belangrijke taak bij: je moet er je werk praktisch gericht en comfortabel in kunnen doen.

Stretch

Verreweg het grootste voordeel bij stretch jeans is dat de werkbroek lekker strak om de heup en benen zit. Het beweegt goed mee en je zult niet snel ergens aan blijven haken, vooral ook door de smallere pijpen. Dit geeft de broek ook nog eens een mooie designerlook en tevens geschikt om buiten het werk om te dragen.

Merken

Een stretchbroek is minder geschikt voor het zware werk, zoals een zaagbroek, maar functioneert prima als werkspijkerbroekof dames werkbroek. De meest bekende fabrikanten zijn Blaklader, de Havep werkbroek, Dassy, Storvik, Brams Paris, Tricorp en Fristads Kansas werkbroeken en afgezien van uw persoonlijke voorkeur zult u bij deze merknamen altijd een goede kwaliteit werkbroek kunnen kopen, die voldoet aan al uw wensen.

 

Vond je deze blog leuk? Lees gerust meer informatieve artikelen/blogs dat gerelateerd is aan gemeente Almere.